IIME Next Step – jouw springplank in de techniek

Kun je geen baan vinden in de sector waarin je bent opgeleid of wil je gewoon wat anders doen? Dan is omscholen een optie. Er is veel vraag naar personeel in technische beroepen. Dit geldt voor functies op MBO- HBO en WO niveau. Zoals elektrotechnisch engineers, één van de meest gevraagde functies in 2017.

Vergroot je kans op de arbeidsmarkt en laat je omscholen!

Young Professionals die de deeltijdstudies Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek volgen kunnen bij IIME praktijkervaring op doen. IIME kan jouw springplank zijn voor een toekomst in de techniek.

Werken en Leren met Energie

Via het traject Werken en Leren met Energie combineert technisch talent een baan bij een energiegerelateerd bedrijf met een opleiding Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Dit traject biedt een oplossing voor bedrijven die last krijgen van het groeiende arbeidstekort in de techniekbranche.

Lees meer over het leer-werk traject

Jelle Ellemans

“Mijn naam is Jelle, 29 jaar oud en afgestudeerd in de zorg. Na de studie SPH kon ik lastig een baan vinden en heb ik na 2 jaar solliciteren besloten om te gaan omscholen. Ondanks dat ik niet zeker wist of ik de studierichting aan zou kunnen heb ik toch gekozen voor een technische studie. Na het bijspijkeren van mijn Wis- en Natuurkunde ben ik in het diepe gesprongen. Ondertussen zit ik in het 2e jaar van mijn deeltijdopleiding Elektrotechniek aan de HAN in Arnhem. Ik heb bij IIME volop de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen op verschillende technische en sociale vlakken.”

Ook de Next Step nemen bij IIME?