Alfa en beta

Mijn naam is Leonie Dijkhof, ik ben 23 jaar oud en manager van IIME.

Alfa en beta

Sinds IIME in januari 2015 is geopend ben ik de trotse manager van IIME. Ik als ‘alfa’ in een technische omgeving, vol met ‘communicatief contactgestoorde techneuten’ (zo noem ik hen). In het begin stond regelmatig versteld van de verschillen tussen mij en mijn technische collega’s. Maar naast deze verschillen vulden we elkaar ook aan. Waar de één vastloopt in zijn denkproces, biedt de ander weer een heel andere kijk op de zaak en daarmee vaak ook een oplossing. Zo kan ik als niet-techneut de vertaling maken van een technisch verhaal naar een verhaal dat iedereen – inclusief de klant – kan begrijpen.

Wat doe ik bij IIME?

Als manager heb ik een coördinerende rol voor de diverse projecten die IIME heeft. Dat betekent een afwisselende agenda, met een strakke projectadministratie. Mijn werkweek is gevarieerd, van boekhouding tot werving van studenten en young professionals, tot communicatie en andere commerciële activiteiten, zoals energiebesparing binnen het MKB voor VNO-NCW Midden.

Wat is mijn link met de Flo1?

Ik vind de Flo1 een ontzettend innovatief project die voor vele studenten een leuke stage plaats biedt. Daarom zoek ik studenten en young professionals die graag aan dit project willen werken. Daarnaast ondersteun ik Kevin bij het uitdragen van de marketing activiteiten die IIME voor de Flo1 doet. Tenslotte doe ik ook nog de administratie van dit project, het minst boeiende maar wel belangrijk 😉 Het mooie aan dit project is dat dit een internationaal perspectief heeft en dat het niet fictief is! Rond de Pasen in 2017 moeten er namelijk 10 boten gereed zijn en er zijn al tientallen orders binnen. Daarom vind ik het super leuk om deel uit te mogen maken van dit team en hoop ik dat jullie dit project met enthousiasme gaan volgen.