Bijdrage aan een succesvolle Techniekdag in Arnhem

Zaterdag 5 oktober vond de Techniekdag Arnhem en Innovate plaats bij de Melkfabriek in Arnhem. De Techniekdag wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden en diverse werkgroep leden, waaronder IIME. De techniekdagen zijn erop gericht om jongeren tussen de 8 en 15 jaar op een actieve manier kennis te laten maken met technische onderwerpen.  IIME heeft tijdens deze editie met plezier een bijdrage geleverd aan deze succesvolle dag.

Onze bijdrage

Ruim 5000 bezoekers konden kennis maken met de nieuwste technologieën. Zo stonden er veel bedrijven en instellingen met verschillende leuke technische doe-activiteiten. Kinderen konden onder meer een eigen deurbel maken, racen met raceauto’s en kijken door een VR-bril.

IIME was tijdens dit evenement actief in de werkgroep en heeft voor dit evenement verschillende communicatiewerkzaamheden uitgevoerd. Zo zijn er flyers uitgedeeld op basisscholen en middelbare scholen in de regio Arnhem. Daarnaast heeft IIME ook de communicatie voor de social media kanalen en de website opgepakt. Uiteraard was IIME tijdens de techniekdag zelf aanwezig en hebben wij genoten van deze succesvolle dag..

De dag was erg geslaagd!

Wij zijn trots dat we weer een bijdrage konden leveren aan deze techniekdag. Samen met alle bedrijven hebben we ervoor gezorgd dat het evenement goed is verlopen. Wij kijken uit naar volgend jaar!