Bijdrage aan succesvolle dag op IPKW

Afgelopen zaterdag was het festival ‘INNOVATE Experience’ op het Industriepark Kleefse waard (IPKW) in Arnhem. Dit evenement is georganiseerd door INNOVATE Arnhem, IPKW en de techniekdag Arnhem. IIME heeft met plezier de techniekdag ondersteund en de wateractiviteiten van de open dag gecoördineerd. 

Ondersteuning Techniekdag Arnhem

De techniekdag zorgde dat kinderen tussen de 8 en 15 jaar op een leuke manier kennis konden maken met de techniek. Zo mochten de kinderen een robot bouwen, VR-brillen gebruiken en andere technische activiteiten uitvoeren. IIME was één van de initiatiefnemers voor de techniekdag. IIME heeft voor het evenement verschillende werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van communicatie. Voor het evenement zijn er flyers en posters uitgedeeld op basisscholen en middelbare scholen in de regio Arnhem. Naast de flyers en posters heeft IIME de communicatie op de website van de techniekdag Arnhem opgepakt en was IIME actief in de werkgroep. Uiteraard was IIME ook van de partij tijdens de opbouw van het evenement op vrijdag.

Coördinatie binnenhaven

IIME is normaliter werkzaam op het bedrijventerrein in Arnhem voor het O-zone project, maar heeft ook IPKW ondersteund bij het organiseren van de wateractiviteiten tijdens de open dag. IIME was op zaterdag aanwezig en heeft de vele verschillende activiteiten op de binnenhaven gecoördineerd. Aan het water waren ook veel verschillende bedrijven aanwezig met hun projecten en producten. IIME heeft de Solarboat races georganiseerd. De HAN Solarboat, die gefaciliteerd staat binnen IIME, was uiteraard aanwezig. Er waren races tussen de HAN Solarboat en Sunflare. Naast de Solarboats was er ook nog een mooie show met een Flyboard en was Watersportvereniging Giesbeek aanwezig met hun zeilboten om zeilles te geven aan de bezoekers.

Alle bedrijven hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat het evenement goed is verlopen. Er waren meer dan 15.000 bezoekers aanwezig op het festival.