IIME organiseert Circulaire Innovatie Top 20

Circulair ondernemen is de toekomst. Door grondstoffen en afval steeds opnieuw te gebruiken, putten we de aarde niet langer uit. Daarom worden bedrijven gestimuleerd grondstoffen te hergebruiken. Heel veel ondernemers zijn al volop bezig met het realiseren van circulaire innovaties. Om al deze innovaties op de kaart te zetten, ze structureel in beeld te houden én eventueel met hun hulpvraag te koppelen aan een geschikte partner, wordt de Circulaire Innovatie Top 20 georganiseerd.

In vijf verschillende regio’s

In maar liefst vijf regio’s (Gelderland, Overijssel, Utrecht, Limburg, Brabant) organiseert VNO-NCW Midden met lokale partners de Circulaire Innovatie Top 20. In de week van de circulaire economie (7 tot en met 12 februari 2022) zijn er in de verschillende regio’s live shows waarin de prijzen bekend worden gemaakt. IIME zal de Gelderse- en Overijsselse Top 20 coördineren. Zo worden de websites onderhouden, content voor social media gemaakt en de algemene projectplanning bewaakt.

Aanmelden

Werk jij aan een circulaire innovatie en wil je andere organisaties inspireren? Meld je dan aan voor een van de regionale Circulaire Innovatie Top 20! Aanmelden kan tot 23 december 2021 17.00 uur via www.circulaireinnovatietop20.nl.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leonie Dijkhof, coördinator Gelderse Innovatie Top 20, via dijkhof@vno-ncwmidden.nl of telefoon 06 23646571.

Meer weten?

Lees meer over de Circulaire Innovatie Top 20 op de website van CIRCLES. De Circulaire Top 20 is een van de projecten die IIME uitvoert voor VNO-NCW Midden. Benieuwd welke werkzaamheden IIME oppakt? Bekijk dan de projectenpagina.