IIME met twee innovatieve producten naar Delta Summit

Donderdag 19 april vindt de Delta Summit plaats op het IPKW (Industriepark Kleefse Waard). De Delta Summit vondt eerder al plaats in Rotterdam en Den Haag. IIME zal hier staan met de Flo1 van Aeronamics waarvoor IIME verschillende communicatiewerkzaamheden uitvoert. De Flo1 is een praktische boot met een modern design van duurzame materialen.

IIME & de Flo1

De Flo1 zal op donderdag 19 april door IIME worden vertegenwoordigd tijdens de Delta Summit op het IPKW. Aeronamics heeft een draagvleugelzeilboot ontwikkeld voor de actieve en recreatieve zeiler.  Naast ervaren professionals werken vanuit Innovatiehub IIME jonge talenten mee aan de ontwikkeling van de Flo1, zoals montage van producten of het ontwerpen van 3D onderdelen. IIME coördineert tevens de branding van Aeronamics en haar Flo1, denk hierbij aan Instagram, webdesign, flyers en posters.

 

Niet alleen de Flo1 wordt vertegenwoordigd

IIME vertegenwoordigd ook de HAN Solarboat tijdens de Delta Summit op het IPKW. De HAN Solarboat, genaamd de Photon, is een boot die op zonne-energie vaart. Aan deze boot wordt gewerkt door enthousiaste studenten van verschillende opleidingen en hogescholen en young professionals. IIME ondersteunt dit project door o.a. de communicatie te verzorgen en een werkplaats beschikbaar te stellen.

 

Over de Delta Summit

Vanuit de overheden, universiteiten, onderwijs en het bedrijfsleven zet de Delta Summit kennis en ervaring om in actie. Een van de doelen van de Delta Summit is: “Nieuwe onverwachte verbindingen tot stand laten komen om sneller samen te bouwen aan het Nederlandse startup ecosysteem.” Er zal tevens een centraal plein zijn. Op het centrale plein zijn innovaties die Nederland rijk is zichtbaar, tastbaar, voelbaar, proefbaar en hoorbaar.

Hopelijk zien wij u daar!Wil jij ons blijven volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook, LinkedIn of Instagram.