Dit zijn de studenten die ons team komen versterken!

Een nieuwe periode is aangebroken. Dit betekent dat wij nieuwe, gemotiveerde stagiairs ontvangen om te helpen met het bereiken van ons doel. Lees verder om meer over ze te weten! 

Suat (Vietnam)

De echte fanaten zullen hem wel herkennen, Suat is namelijk al bekend binnen ons project. Hij heeft zich vorig jaar gefocust op het inbouwen van modulaire elektrische systemen. Deze taken zal hij deze periode ook gaan verrichten.

Suat geeft aan gefascineerd te zijn over energie en het verbeteren van batterijvermogen. Hij is weer terug van weggeweest en deze keer meer gemotiveerd dan ooit tevoren.

Floris

Ook een oude bekende. Floris studeert werktuigbouwkunde aan de HAN. Vorig jaar richtte hij zich op het gebied van dynamische voorwerpen en onderdelen. Hij heeft ons ontzettend veel geholpen en zegt dit opnieuw te willen doen.

Floris is heel positief over het team, dit is ook een van zijn motivaties geweest om terug te keren. Ook vindt hij zijn nieuwe missie uitdagend, namelijk het werken aan een TestBoat. Last but not least, hij kijkt veel uit naar het raceseizoen. Begrijpelijk!

Milton (El Salvador)

Ja hoor, een nieuw gezicht is ook altijd welkom! Milton komt ons de komende periode versterken bij de communicatie afdeling. Hij studeert International Business and Languages aan de Hogeschool Saxion in Enschede.

Milton is geïnteresseerd in technologische ontwikkelingen. Daarom voelde hij zich aangetrokken tot ons project en het doel ervan. Hij wil zijn marketing kennis in de praktijk toepassen. Ook wil hij meer te weten komen over de techniek achter ons project.

Wij zijn heel enthousiast over onze stagiairs. Als bedrijf, zullen wij veel kennis opdoen van deze samenwerking en natuurlijk onze studenten ook. In ieder geval, welkom (terug) bij IIME!