Even voorstellen, onze nieuwe stagiaires!

Het nieuwe schooljaar is weer aangebroken! Dit betekent dat er deze week weer nieuwe stagiaires zijn gestart bij IIME. Het komende halfjaar gaan deze studenten kennismaken met de innovatieve projecten binnen ons bedrijf.
Lees verder om meer over ze te weten, want er zijn veel nieuwe gezichten dit jaar!

Bram
Allereerst Bram. Bram studeert Werktuigbouwkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Het komende halfjaar gaat hij bezig met de ontwikkeling van verschillende onderdelen en de besturing voor de draagvleugels (hydrofoils) van de HAN solarboat.
Bram geeft aan dat hij tijdens deze stage graag wil leren hoe een concept ontwikkelt wordt tot een volledig uitgewerkt product.

Tom
Tom studeert Aeronautical Engineering aan de Hogeschool Inholland Delft. Samen met Bram gaat hij het komende halfjaar de uitdaging aan om de verschillende onderdelen en besturing van de hydrofoils zo goed mogelijk te ontwikkelen.
Tom is geïnteresseerd in hydrostatica (stabiliteit voor schepen), stromingsleer en zou graag meer willen leren over het design proces van een foilende zeilboot.

Ellen
Ellen studeert Communicatie aan de HAN in Nijmegen. Tijdens haar opleiding heeft ze al veel kennis opgedaan over on- en offline marketing, branding,  in- en externe communicatie, PR etc. Deze kennis zal zij in de praktijk gaan brengen door een aantal marketing en communicatieactiviteiten op te pakken voor IIME.

Suat (Vietnam)
Last but not least, een oude bekende, namelijk Suat. Hij zal zich net als afgelopen jaren gaan bezighouden met het inbouwen van modulaire elektrische technieken. Het bevalt hem zo goed bij IIME dat hij deze periode nog een keer stage bij ons gaat lopen!

Projectgroep Engineering
Afgelopen week hebben wij ook weer een multidisciplinaire groep van de faculteit Engineering van de HAN mogen verwelkomen. Vier studenten van de opleiding Embedded System Engineering, Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek gaan het komende halfjaar bezig met het automatiseren van de besturing voor de draagvleugels van de testboat.
Niet alleen voor de studenten, maar ook voor IIME is dit interessant. Wij maken dan ook dankbaar gebruik van de kennis en kunde van deze studenten.

Wij zijn erg enthousiast over onze (nieuwe) stagiaires en kijken ernaar uit om het komende halfjaar met ze samen te werken. Wij wensen hen veel succes de komende tijd!