Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 een groot succes!

Gelderse Circulaire Innovatie Top 20Al enige tijd was IIME betrokken bij de organisatie van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20. Op 3 februari vond de live uitzending plaats in de studio’s van Industriepark Kleefse Waard waarin IIME de rol van moderator vervulde.

Geslaagd event

IIME ondersteunt al jaren VNO-NCW Midden op het gebied van energietransitie.  Sinds begin dit jaar is IIME ook betrokken bij het project CIRCLES. CIRCLES is hét netwerk in Oost-Nederland op het gebied van circulaire economie. In de Week van de Circulaire Economie werd daarom de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 georganiseerd. Met succes, met ruim 200 live kijkers en maar liefst 57 deelnames is de eerste editie van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 een groot succes. Met een stevige rol in de voorbereiding, samen met Kiemt en VNO-NCW Midden, kijkt IIME terug op een geslaagd event.

Meer weten?

Lees meer over de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 op de website van CIRCLES. CIRCLES is een van de projecten die IIME uitvoert. Benieuwd welke werkzaamheden IIME oppakt? Bekijk dan de projectenpagina.

Gelderse Circulaire Innovatie Top 20
Gelderse Circulaire Innovatie Top 20