HAN Solarboat behaalt podiumplaats in Akkrum

Afgelopen weekend is het HAN Solarboat team afgereisd naar Friesland, naar Akkrum om precies te zijn. De HAN Solarboat heeft hier deelgenomen aan de NK ZonnebootRace en met succes. Het IIME project is als derde geëindigd in de A-klasse. IIME ondersteunt dit project door o.a. de communicatie te verzorgen en een werkplaats beschikbaar te stellen.

HAN Solarboat in de sprint

Endurance race

De NK ZonnebootRace ging van start met de Endurance race. De Endurance race is een race van meer dan 50 km, de HAN Solarboat heeft hier een tijd neergezet van 04:33:12 en is daarmee als vierde geëindigd bij de Endurance race.

De sprint en het “Rondje Akkrum”

Het “Rondje Akkrum” begon met een hardloopwedstrijd van 1,2 kilometer. Voor het HAN Solarboat team rende Leonie (algemeen manager IIME) zo snel als zij kon naar de solarboat. De Solarboat werd hierna aangetikt door Leonie en mocht vertrekken voor het “Rondje Akkrum”. Jorrit finishte deze race als derde en zette hiermee een mooie prestatie neer. Koen (stagiair Marketing & Communicatie) zorgde o.a. voor het nodige beeldmateriaal gedurende de races.

Na afloop van het “Rondje Akkrum” had het team even een moment om de solarboat klaar te maken voor de sprint. De sprint werd gevaren over een afstand van om en nabij de 300 meter. Door de goede prestatie van de HAN Solarboat die ook hier als derde finishte eindigde het team in de eindklassering op de derde plaats.

  • Han Solarboat
IIME is trots op het HAN Solarboat team

Het team eindigde het weekend met een mooi podiummoment waarbij de prijs in ontvangst werd genomen door piloot Jorrit. Het team heeft een topprestatie neergezet in Akkrum, dit smaakt naar meer!

Wil jij ons blijven volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Deel uitmaken van IIME?

Per september 2018 zijn wij weer op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als stagiaire of afstudeerder bij IIME. Open sollicitaties worden door IIME natuurlijk altijd op prijs gesteld. Kijk bij vacatures voor een plek binnen IIME of stuur een open sollicitatie.