HAN Solarboat klaar voor eerste race in Akkrum

Donderdag 10 mei is het zover dan vertrekt het HAN Solarboat team richting Akkrum in Friesland voor de eerste race van het seizoen. Het HAN Solarboat team heeft de afgelopen periode flink doorgewerkt tot in de late uurtjes bij IIME om de boot op tijd klaar te krijgen. Een aantal stagiair(e)s van IIME hebben ook meegeholpen om de HAN Solarboat op tijd klaar te krijgen.

Verschillende races in Akkrum (Friesland)

In Akkrum wordt er door het HAN Solarboat team deelgenomen aan een aantal verschillende races waaronder een sprint en een duurrace. De afstanden van de races verschillen van 350 meter tot ruim 50 km.

Bijdrage van de IIME & Qconcepts stagiair(e)s

De stagiair(e)s Menno, Justin, Koen en Laura hebben allen op een verschillende manier bijgedragen aan het project van het HAN Solarboat team. Menno, Justin en Laura hebben op technisch gebied een steentje bijgedragen aan het project. Zo heeft Menno o.a. geholpen met het verlijmen van een aantal onderdelen en het tekenen van de geanodiseerde bakken. Koen gaat als stagiair Marketing & Communicatie mee met het HAN Solarboat team om voor hen de PR te verzorgen in Akkrum.

De HAN Solarboat thuis live volgen? Dat kan!

Download dan de solarboat race app via de Appstore. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om het HAN Solarboat team te komen aanmoedigen in Akkrum.