HAN studenten organiseren Tijdmachine event

Even voorstellen: Wij zijn Amanda van der Linden, Hourik Marho, Brian van der Horst, Martijn van Sambeek en Jefta Koudijs. Op dit moment volgen wij de minor Event Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met IIME waarvoor wij dit jaar een event met het thema tijdmachine gaan organiseren. Het Futuristische event zal plaatsvinden in Doetinchem. Het belooft in ieder geval een leuke en leerzame dag te worden. 

Net als voorgaande jaren organiseert IIME in Doetinchem een festival rond het thema techniek. Een groep HAN-studenten van de minor nemen de organisatie voor hun rekening.

Over het event

Op vrijdag 1 juni zal de vijfde editie van FestIIME plaatsvinden met als thema: Tijdmachine. Bij dit evenement  voor middelbare scholieren draait het de hele dag om techniek. Doormiddel van verschillende workshops en demonstraties laten wij zien dat techniek meer is dan wat je in de technieklessen op school leert. Hiermee willen we bereiken dat meer middelbare scholieren techniek leuk gaan vinden en in de toekomst een technisch profiel kiezen.

Levensgrote tijdmachine

De locatie in Doetinchem zal volledig ingericht worden als één grote tijdmachine waarin allerlei futuristische activiteiten en workshops zullen plaatsvinden. De middelbare scholieren kunnen hier een kijkje nemen in de toekomst en wat techniek in de toekomst te bieden heeft.

Wij houden jullie op de hoogte van het Tijdmachine event via Facebook, LinkedIn en Instagram.

Studenten van de minor Eventmanagement.