IIME aanwezig bij opening Sport en Natuur BSO Marron

Afgelopen zaterdag opende Mark Pans, eigenaar Marron kinderdagverblijf, en de burgemeester Carol van Eert Sport en Natuur BSO Marron. IIME was ook aanwezig bij de opening en heeft een workshop gegeven om de bezoekers kennis te laten maken met de techniek.

De buitenschoolse opvang (BSO) werd op een feestelijke manier geopend. Er was een grote opblaasbare stormbaan aanwezig voor de bezoekers. De burgemeester zag de parcours en ging samen met de kinderen de uitdaging aan. De burgemeester gaf zijn ambtsketting aan een jongedame en ging naar de start van de stormbaan. Wij zagen de burgemeester springen, bukken en glijden langs alle obstakels. Na het avontuur vond de officiële openingshandeling plaats.

IIME heeft een workshop verzorgd voor de kinderen die aanwezig waren bij de opening in Dieren. Naast de kinderen waren er ook genoeg ouders die het toch wel heel leuk vonden om een robot te bouwen. Na het bouwen, solderen en schroeven konden de kinderen en ouders hun robot testen. “Hij doet het!” werd er geroepen wanneer de robot racete over de grond. Wij zagen trotse toekomstige engineers.

Mark Pans: “IIME heeft verschillende workshops ontwikkeld die uitstekend geschikt zijn voor BSO’s. Het is een geweldige manier om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met techniek”.

Meer informatie over de IIME workshops, neem dan een kijkje op onze website!