IIME ondersteunt Aeronamics voor de HISWA

Zeven t/m elf maart vindt de HISWA Amsterdam Boat Show plaats, een bootshow  met meer dan 250 exposanten waar ook Aeronamics haar vliegende Flo1 zeilboot zal presenteren. IIME ondersteunt Aeronamics met de organisatie van events en beurzen. Bij de HISWA zal IIME Aeronamics ondersteunen waar nodig. IIME biedt niet alleen ondersteuning bij de organisatie van events en beurzen maar zorgt ook voor het online beheer van de hightech en vliegende boot. 

Ondersteuning vanuit IIME

IIME ondersteunt Aeronamics op verschillende vlakken gedurende de HISWA. IIME zorgt allereerst voor het contact met de organisatie en dat de juiste spullen mee gaan naar Amsterdam. Daarnaast zorgt IIME dat de stand bemand is en het juist is ingedeeld om de boot zo goed mogelijk te presenteren aan het publiek.

Communicatiewerkzaamheden 

Uiteraard zal IIME ook zorgen voor diverse communicatie werkzaamheden om zo de juiste doelgroep te informeren over de laatste stand van zaken. Voorbeelden van activiteiten zijn: beheer van social media kanalen, verzenden van nieuwsbrieven en opvolgen van de leads na de beurs.

IIME en Aeronamics kijken al uit naar een drukke en interessante HISWA. Meer informatie over Aeronamics en de HISWA kan je vinden op www.aeronamics.com

Hulp nodig bij online kanalen of beurzen?

Kunnen wij u ook helpen bij het beheren van online media kanalen of organiseren van beurzen? Neem dan contact met ons op.

Of ons blijven volgen? volg ons op Facebook, LinkedIn of Instagram.