Leonie Dijkhof, vanaf oktober 2014 al betrokken bij de MKB Energy CheckUp, gaat samen met nieuwe collega Loes Brijker namens IIME de Gelderse Aanpak van het energie besparen binnen het MKB op zich nemen. Energiebesparing is een hot item. In veel verschillende regio’s worden bedrijven gestimuleerd om aan de slag te gaan met het besparen van energie. De samenwerking met lokale en regionale bondgenoten, zoals adviseurs, installateurs en bedrijven in de bouw, kan veel betekenen in een effectieve en regionale a

Gelderse Aanpak

Leonie en Loes

Leonie en Loes

De provincie Gelderland is voorloper op het gebied van het stimuleren van de energietransitie. Vanuit VNO-NCW zullen Leonie en Loes, op het gebied van communicatie, een bijdrage leveren aan de Gelderse Aanpak waarvan de MKB Energy CheckUp één van de tools is waarmee ondernemers en bedrijven energie kunnen besparen. Leonie en Loes zullen ook de kar trekken voor de uitrol van de Gelderse Aanpak door het opzetten van de servicedesk. Zij zullen schakelen tussen vraag en aanbod en zijn hét aanspreekpunt voor ondernemers die gebruik willen maken van de MKB Energy CheckUp.

Leonie werkt als Innovatiehub manager bij IIME om onderwijs en bedrijfsleven met elkaar te matchen, dit doet zij vanaf oktober 2014. Deze regelmiep creëert graag structuur die ze ook biedt aan de junior adviseurs werkzaam voor de MKB Energy CheckUp. Geïnspireerd door de technische omgeving en de snelle ontwikkelingen focust ze zich op het tot stand laten komen van nauwe samenwerkingen in de Achterhoek en het openen van innovatieve deuren voor betrokken partijen.

Nieuwe collega Loes werkt sinds oktober bij IIME. IIME en VNO-NCW hebben versterking ingeschakeld voor de Gelderse Aanpak en de Branchegerichte Aanpak voor het energie besparen binnen het MKB en de MKB Energy CheckUp. Bekend met het netwerk van VNO-NCW en dankzij haar bestuurssensiviteit zal ze Leonie vergezellen bij de Gelderse Aanpak om te beginnen in Berkelland. Waar ze wel bekend is met het bedrijfsleven na 23 jaar gewoond te hebben in deze gemeente. Verder zal ze twee dagen te vinden zijn in Den Haag voor de Branchegerichte aanpak. Loes denkt voornamelijk een bijdrage te kunnen leveren in creatieve, frisse en rake communicatie en marketing.

Voor meer informatie of om een afspraak in te plannen met Leonie Dijkhof mail naar leonie@iime.nl

Voor meer informatie of om een afspraak in te plannen met Loes Brijker mail naar loes@iime.nl