Nieuwe studenten IIME

Maak kennis met de nieuwe studenten bij IIME

Vanaf september zijn er weer nieuwe studenten bij IIME die kennis komen maken met innovatieve projecten en hier aan mee werken! Tijdens hun stage bij IIME werken ze aan product innovaties op het gebied van technische ontwikkelingen in de sectoren duurzame energie en mobiliteit. Elke student krijgt een vak professional toegewezen die als sparringpartner optreedt. Hiervoor maken we ook gebruik van de expertise van onze partner QConcepts.

 

Multidisciplinair project voor HAN studenten
Belangrijk onderdeel van de opleiding Engineering bij de HAN is het werken aan projecten in multidisciplinaire groepen samen met studenten uit andere opleidingen. Niet alleen voor de studenten zijn dit soort projecten interessant maar ook voor bedrijven dankzij de hoge realiteitswaarde. Als IIME maken we dankbaar gebruik van de kennis en kunde van deze jonge professionals.  Maar liefst zeven studenten van de opleidingen Embedded System Engineering, Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek gaan aan de slag met de CNC Machine en innovatieve ontwikkelingen van de HAN Solarboat.

 

Stagiair Marketing en Communicatie
Vanaf september start ook de nieuwe stagiaire Coen met zijn stage Marketing en Communicatie. Tijdens zijn opleiding Communicatie heeft hij kennis opgedaan over on- en offline marketing, branding, in- en externe communicatie, PR en dergelijke. Deze kennis zal hij in de praktijk brengen om een aantal marketing en communicatieactiviteiten op te pakken voor IIME.

 

Samenwerking met het Graafschap College
Vanuit het Graafschap College komen ook een aantal studenten mee werken aan projecten. Zij doen verschillende opleidingen, waaronder Applicatiebeheer, Industrieel Design en Mechatronica. De mix van de achtergronden en het scholingsniveau van de studenten zorgt ervoor dat IIME vanuit verschillende invalshoeken werkt projecten en innovaties zoals de Sharky verder kan brengen.

 

Ook werken bij IIME?
Vanaf januari 2018 zoeken wij weer enthousiaste stagiaires en afstudeerders. In de tussentijd kan je ook een open sollicitatie sturen, deze zijn altijd welkom.