Maak kennis met de nieuwe studenten van IIME!

studenten IIME

Sinds het begin van februari zijn er weer een aantal nieuwe studenten bij IIME gestart. Deze studenten komen van verschillende scholen en opleidingen en gaan het komende halfjaar werken aan verschillende innovatieve projecten binnen IIME.

Ron
Ron zit in het derde jaar van zijn opleiding International Business aan Hogeschool Saxion. Tijdens zijn stage gaat Ron aan de slag met diverse marketing en communicatie activiteiten voor de HAN Solarboat, IIME en partner bedrijven.

Rémon
Rémon studeert werktuigbouwkunde aan de NHL Stenden Hogeschool en zal bij IIME gaan afstuderen. Tijdens zijn afstudeerstage gaat hij aan de slag met een aandrijfsysteem die toepasbaar zal zijn op diverse elektrische boten.

Harm
Daarnaast komt ook Harm een halfjaar bij IIME afstuderen. Harm zit in het laatste jaar van zijn opleiding Mechatronica aan het Graafschap College. Hij gaat het komende halfjaar werken aan de laatste ontwikkelingen in het elektrisch varen.

Projectstudenten HAN
Tenslotte gaan er diverse groepen engineering studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen aan de slag met de HAN Solarboat.

IIME kijkt uit naar deze nieuwe periode en wenst alle studenten veel succes.