Nieuwe studenten aan de slag

Er zijn deze week weer nieuwe studenten gestart bij IIME die kennismaken met de innovatieve projecten! De nieuwe studenten komen van verschillende opleidingen en scholen. Een aantal studenten van verschillende opleidingen draagt de komende periode bij aan de activiteiten binnen IIME. De groep studenten varieert in leeftijd van 16 tot 27 jaar. De mix van studenten van verschillende leeftijden en opleidingen zorgt ervoor dat IIME vanuit verschillende hoeken projecten kan verder brengen of optimaliseren.

Stagiaires 2018

Marketing en Communicatie

Dinsdag 6 februari was de eerste stagedag van Koen (21). Koen volgt de opleiding Communicatie aan de HAN en heeft hier al de nodige ervaring op gedaan op het gebied van communicatie, PR, marketing, online – en offline media, schrijven, interne communicatie enzovoort. “Mijn eerste dag zit erop. Ik heb gelijk al een eerste stuk mogen schrijven en een handleiding voor een workshop vormgegeven.”

Smart Industry

Vanuit het Graafschap College komt ook een aantal studenten meewerken aan verschillende projecten van IIME. Max (16) bijvoorbeeld is onlangs aan de slag gegaan bij IIME en loopt nog ongeveer tien weken mee. Hij komt van het Graafschap College en houdt zich binnen IIME bezig met het ontwikkelen van een dashboard waarop intern allerlei data visueel inzichtelijk kunnen worden gemaakt. Samen met het Graafschap College is er onder andere een machine ontwikkeld die kan draaien over vijf verschillende assen.

Mechatronica

Er zijn tevens meerdere studenten die meewerken binnen IIME, zo ook een mbo-4 student die op projectbasis bij IIME werkt en gespecialiseerd is in Engineering en Mechatronica. Hij verzorgt o.a. de elektrische tekeningen.

FestIIME

Net als voorgaande jaren organiseert IIME in Doetinchem een festival rond het thema techniek. Een groep HAN-studenten van de minor nemen de organisatie voor hun rekening. Deze week vond de kennismaking met deze groep plaats. Dit jaar vindt alweer de vijfde editie van het festival plaats. Bekijk hieronder alvast de aftermovie van FestIIME 2017. Hierover volgt later meer.

Studenten van de minor Eventmanagement.

Wil jij ons blijven volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Deel uitmaken van IIME?

Per september 2018 zijn wij weer op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als stagiaire of afstudeerder bij IIME. Open sollicitaties worden door IIME natuurlijk altijd op prijs gesteld. Kijk bij vacatures voor een plek binnen IIME of stuur een open sollicitatie.