Een wisseling van de wacht!

Er zijn deze week weer nieuwe studenten gestart bij IIME die kennismaken met de innovatieve projecten! De nieuwe studenten komen van verschillende opleidingen. De studenten dragen de komende periode bij aan de activiteiten binnen IIME. De mix van studenten van verschillend opleidingen zorgt ervoor dat IIME vanuit verschillende hoeken projecten kan verder brengen of optimaliseren.

Studenten van het Graafschap college

Deze week zijn Jari en Laura gestart bij IIME. Jari (student Smart Industry) zal het takenpakket van onze vorige stagiair Max overnemen. Tevens is Laura van de opleiding middenkader Engineering gestart met haar stage bij IIME, beide studenten komen van het Graafschap College.

Smart Industry

Smart Industry is kort gezegd een mix van ICT en programmeren met geavanceerde programma`s. “Ik kijk er vooral naar uit om echt zelf een dashboard te mogen maken tijdens mijn stage. Dat lijkt mij echt gaaf om te doen”, aldus Jari.

Middenkader Engineering

Op dit moment is Laura een eerstejaars student en volgt zij de studie Middenkader Engineering. Middenkader Engineering houdt eigenlijk in dat je drie verschillende onderdelen studeert. Middenkader Engineering bestaat uit: Mechatronica, Werktuigbouwkunde en Industrieel design. “Na het eerste jaar maak ik een keuze voor een vakgebied, ik kijk in ieder geval erg uit naar de stageperiode”, aldus Laura.

Jari (Smart Industry student) & Laura (Middenkader Engineering student)

Wil jij ons blijven volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Deel uitmaken van IIME?

Per september 2018 zijn wij weer op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als stagiaire of afstudeerder bij IIME. Open sollicitaties worden door IIME natuurlijk altijd op prijs gesteld. Kijk bij vacatures voor een plek binnen IIME of stuur een open sollicitatie.