Nieuwe Techniekdag website!

Het is officieel, bij IIME hebben wij de afgelopen periode een nieuwe website ontwikkeld voor techniekdag.nl. Deze is nu online en geeft informatie over toekomstige techniekdagen in verschillende regio’s. De techniekdagen zijn vooral bedoeld om jongeren te enthousiasmeren over techniek. De nieuwe website biedt hierbij een verbeterde gebruikersbeleving voor zowel jongeren als voor de deelnemende bedrijven en instellingen. 

De doelgroep

Door het gebruik van beeldmateriaal krijgen de jongeren en hun ouders een impressie van de zes verschillende techniekdagen. Deze dagen vinden plaats in verschillende plaatsen, namelijk Nijmegen, Arnhem, Oss, de Achterhoek, de Liemers en in Bocholt. Ondanks dat ieder een eigen invulling geeft aan het event, werken de partijen nauw samen.

Aanmelden voor standhouders

De nieuwe website biedt ook een eenvoudig aanmeldproces voor de deelnemende bedrijven. Met behulp van een doeltreffender aanmeldformulier en natuurlijk een gebruiksvriendelijker website.

IIME en Techniekdag Arnhem 

Vanuit IIME zijn wij betrokken bij de organisatie van de Techniekdag Arnhem, waar wij met veel plezier een bijdrage leveren in de werkgroep. Natuurlijk doen wij ook mee aan deze leerzame evenementen om zo techniek bij jongeren te promoten! Zo hebben wij afgelopen maart weer flink wat racerobots gebouwd samen met onze jonge bezoekers!

De nieuwe website zal het succes van de techniekdagen in alle regio’s makkelijker en beter weergeven. Wij wensen alle jongeren en toekomstige deelnemers heel veel plezier tijdens de volgende Techniekdag in Bocholt! Maak er wat moois van! Deelnemen als standhouder? Lees hier meer.