Terug in de schoolbanken voor ondersteuning

IIME biedt studenten de mogelijkheid om zich te ontwikkelen door te werken aan uitdagende projecten die gerelateerd zijn aan productinnovaties op het gebied van energie en mobiliteit. Geregeld komen hier dan ook afstudeerders voor de laatste loodjes van hun opleiding. Het bieden van goede begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Leonie Dijkhof, manager IIME, gaat daarom een cursus ‘Onderzoekersvaardigheden’ volgen aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Deze cursus richt zich op het onderzoekdeel van de afstudeeropdracht en waar deze aan moet voldoen om de opleiding succesvol af te ronden.

 

Afstudeeropdrachten worden samen met de student vormgegeven zodat hij of zij de ruimte heeft voor specifieke persoonlijke en professionele ontwikkelingen. Leonie kan na het volbrengen van de cursus de afstudeerder beter ondersteunen bij het tot stand brengen en invullen van de opdracht omdat zij ook qua onderzoekvaardigheden weet wat er van de student verwacht wordt.

 

Wil jij vanaf januari 2018 jouw stage of afstudeeronderzoek doen bij IIME? Stuur dan een open sollicitatie naar info@iime.nl