Studenten opgelet! Maak kans op maar liefst €3.500

Hoe kun je het onbenutte dakoppervlak duurzaam gebruiken en tegelijkertijd de monumentale waarde van panden behouden? Met die vraag gaan ze aan de slag tijdens de workshop “Van een Leien Dakje” op 12 september van 14.00-17.30 uur in Dat Bolwerck in Zutphen. 

Van een Leien Dakje is een open oproep aan ruimtelijke ontwerpers, architecten, monumentenexperts, zonne-energie-experts en studenten om een ontwerp in te dienen voor het dak van Dat Bolwerck of de Blokhuispoort. Ook out-of-the-box denkers uit andere vakgebieden zijn welkom om deel te nemen. Meedoen aan de competitie? Bekijk hier wat je moet doen om kans te maken op €3.500 euro prijzengeld!

Studenten zijn van harte welkom om aan de workshop ‘Van een Leien Dakje’ deel te nemen! Tijdens de workshop zijn er korte pitches van vier experts met elk hun visie op monumenten en energieopwekking. Na elke pitch is er 10 minuten tijd voor interactie met de zaal. Vervolgens duikt iedereen gezamenlijk de diepte in tijdens verdiepingssessies. Klik hier voor alle informatie.