Succesvolle Delta Summit voor IIME en haar innovaties

Afgelopen donderdag (19 april) heeft de Delta Summit plaats gevonden op het IPKW (Industriepark Kleefse Waard). De Delta Summit vondt eerder al plaats in Rotterdam en Den Haag. IIME heeft hier de HAN Solarboat & de FLo1 van Aeronamics vertegenwoordigd waarvoor verschillende communicatiewerkzaamheden worden uitgevoerd. De Flo1 is een praktische boot met een modern design van duurzame materialen.

Over de Delta Summit

Vanuit de overheden, universiteiten, onderwijs en het bedrijfsleven zet de Delta Summit kennis en ervaring om in actie. Een van de doelen van de Delta Summit is: “Nieuwe onverwachte verbindingen tot stand laten komen om sneller samen te bouwen aan het Nederlandse startup ecosysteem.”

Flo1 & de HAN Solarboat

De Flo1 en de HAN Solarboat trokken veel bekijks op de Delta Summit. De bezoekers & start-ups waren enthousiast over het ontwerp van de boot en de 3-d geprinte materialen. De Flo1 trok mede door de bijzondere draagvleugels veel bezoekers & start-ups naar de stand. Er was tevens veel vraag naar de mogelijkheden om zelf te zeilen met de Flo1. Men ontving een kaartje met een doorverwijzing naar de site om je in te schrijven voor een Foiling Experience.

De HAN Solarboat zorgde ook voor veel enthousiaste bezoekers & start-ups. Het team heeft veel interessante gesprekken gevoerd over mogelijke samenwerkingen en over potentiële teamleden.

IIME kan al met al spreken over een meer dan geslaagde Delta Summit. Wil jij ons blijven volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook, LinkedIn of Instagram.