Techniekdag Rivierenland op 12 maart 2022 in Tiel bij ….. Metaglas BV!

Metaglas tiel techniekdag

De Techniekdag Rivierenland is een dag voor jongeren van 8 tot 15 jaar, familieleden en andere geïnteresseerden om te kunnen ervaren hoe leuk en veelzijdig technologie is. Bedrijven organiseren op deze dag verschillende doe-, kijk- en speelactiviteiten voor iedereen, van vmbo tot universiteit.

Op deze Techniekdag Rivierenland kunnen jongeren allerlei soorten techniek ervaren, van traditionele timmerman tot high-tec techniek in de zorg. Daarnaast zullen mbo-studenten hun afstudeeropdrachten laten zien en vertellen over hun stages en opleiding. Verder kunnen ervaringsdeskundigen vertellen over hun eigen loopbaankeuzes, doorgroeimogelijkheden en opleidingen.

Zo zijn er genoeg mogelijkheden voor jongeren, ouders, docenten en decanen om zich te verdiepen in techniek op de Techniekdag Rivierenland.

Reserveer daarom zaterdag 12 maart 2022 alvast in je agenda en kom leuke activiteiten doen of aanbieden!

Er zijn al diverse bedrijven die hebben toegezegd om op de Techniekdag Rivierenland een doe-activiteit te gaan organiseren. Onder andere Van Drenth Buighout, OTIB, DG Vloertechniek, TB Trucks & Trailer Services en Installatiewerk Midden hebben hun medewerking toegezegd.

Wil jij met je bedrijf ook deelnemen aan de Techniekdag Rivierenland? Meld je dan gratis aan: Aanmeldformulier – Techniekdag.nl. Er zal na aanmelding contact met je opgenomen worden om te bespreken welke activiteit je gaat aanbieden.
Wij hopen een hoop technische bedrijven te mogen ontvangen op onze eerste Techniekdag Rivierenland!

IIME vervult als projectmanager een overkoepelende en faciliterende rol voor deze techniekdagen. Zie ook onze projectenpagina.