Naar het jaar 2030 bij TijdmachIIME

Op vrijdag 1 juni zal de vijfde editie van FestIIME plaatsvinden met als thema: TijdmachIIME. Bij dit evenement  voor zowel basis- als middelbare scholieren laten we zien hoe veelzijdig techniek is. Uiteraard zal TijdmachIIME plaatsvinden in en om het gebouw van IIME, de broedplek voor jong talent.

Een heuse reis door de tijd

De scholieren zullen een heuse reis door de tijd maken en naar het jaar 2030 reizen tijdens TijdmachIIME. Na deze reis vinden allerlei futuristische activiteiten en workshops plaats. De scholieren kunnen hier een kijkje nemen in de toekomst en ervaren wat techniek in de toekomst te bieden heeft.

Het achterliggende doel van het event is het enthousiasmeren van scholieren voor techniek waardoor zij misschien wel een technisch profiel kiezen. IIME zelf is natuurlijk ook druk bezig met het opzetten van een activiteit voor TijdmachIIME. Welke activiteiten de scholieren gaan doen is vrijdag 1 juni te zien op onze social media kanalen.

De organisatie

De minor-studenten die het event organiseren zijn Amanda van der Linden, Hourik Marho, Brian van der Horst, Martijn van Sambeek en Jefta Koudijs. Op dit moment volgen zij de minor Event Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Een tijd terug zijn zij een samenwerking aangegaan met IIME en nu is het bijna zover het TijdmachIIME event komt eraan. “Het belooft in ieder geval een bijzondere en leerzame dag te worden”, aldus de organisatie.

Op de hoogte blijven van TijdmachIIME?

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent het TijdmachIIME evenement volg ons dan op Facebook, LinkedIn of Instagram.