Twee weken stage lopen bij IIME

De afgelopen twee weken heeft Jochem, vierdejaars scholier van het Metzo College, stage bij IIME gelopen. Het doel van deze stage was om Jochem kennis te laten maken met de echte praktijk. Dit heeft IIME gedaan door Jochem twee weken mee te laten kijken en mee te laten werken.

Allereerst heeft Jochem kennis gemaakt met IIME en met het bedrijf. Naast het kennismaken is Jochem ook zelf aan de slag gegaan. Zo heeft hij onder andere geholpen met het ontwerpen van nieuwe vlaggen en stickers voor de diverse zeilboten. Ook heeft de stagiair geholpen met interne branding van IIME, Jochem is namelijk druk geweest met het zoeken van nieuwe items voor de inrichting van het pand.

Naast het doen van communicatiewerkzaamheden heeft Jochem ook een dagje meegelopen met de technische stagiairs. Hij heeft hen onder andere geholpen met het maken van een kledingkast en de indeling van de gereedschappenlades.

Wij vonden het erg leuk om Jochem twee weken mee te nemen binnen het bedrijf. Wij hopen dat hij veel heeft geleerd en wensen hem nog veel succes met zijn opleiding.