Uitbreiding samenwerking VNO-NCW Midden en IIME

Sinds 2014 wordt IIME (Innovatie in Mobiliteit en Energie) door werkgeversvereniging VNO-NCW Midden ingeschakeld om projecten rondom energiebesparing te ondersteunen, zoals Overijssel Bespaart.  Deze samenwerking wordt per mei 2020 verder uitgebreid.

Personele veranderingen binnen VNO-NCW Midden
De afgelopen tijd zijn er diverse personele veranderingen geweest binnen VNO-NCW Midden. Zo is Tjerry Verhoeven sinds april niet alleen regiomanager van regio Arnhem-Nijmegen, maar ook het aanspreekpunt voor leden in de regio Rivierenland. Christian Lorist gaat het projecten portofolio van VNO-NCW Midden beheren. Door deze verandering van werkzaamheden hebben zowel Tjerry als Christian behoefte aan extra ondersteuning, die door IIME, in persoon van Leonie Dijkhof, zal worden ingevuld.

Techniekdagen                         
Tjerry Verhoeven zal het projectleiderschap van de techniekdagen overdragen aan Leonie Dijkhof, manager van IIME. Leonie was als werkgroep lid al betrokken bij de Techniekdag in Arnhem, maar zal nu voor alle techniekdagen het aanspreekpunt zijn. “Het is in deze tijden een uitdaging om evenementen te organiseren, maar we gaan manieren vinden om jongeren te inspireren voor techniek en zetten ons onverminderd in om ondernemers te helpen met meer broodnodige toekomstige technici”

Energietrajecten
Van Christian neemt Leonie diverse regievoeringstaken van lokale en provinciale aanpakken rondom energiebesparing over. Daarnaast zal Leonie Christian ondersteunen bij projecten rondom circulaire economie. “Al jaren ondersteun ik VNO-NCW Midden om de energietransitie te stimuleren en te versnellen. Ik ben enorm gemotiveerd om hier verdere stappen mee te zetten en bedrijven te ondersteunen bij het verduurzamen”.

Contact
Leonie is bereikbaar via dijkhof@vno-ncwmidden.nl of via het vereningsbureau van VNO-NCW Midden in Apeldoorn, 055-5222606.