Communicatie stage inclusief race in Monaco

Vacature is reeds vervuld. Per september 2019 weer beschikbaar!

Vanaf februari 2019 zijn wij weer op zoek naar een stagiair(e) marketing & communicatie. Bekijk de vacature hieronder.

Een open sollicitatie is altijd welkom. Stuur je CV en motivatie naar info@iime.nl

OP ZOEK NAAR EEN AFWISSELENDE STAGE MET VEEL VRIJHEID?

Gezocht per februari 2019: Stagiair(e) marketing & communicatie

Over IIME
IIME biedt, als schakel tussen onderwijs en bedrijfsleven, studenten en young professionals leer- en werkplekken aan in opdracht voor bedrijven.
De intentie van IIME is om de regionale innovatiekracht te versterken. Daarbij focust IIME zich op productinnovaties in mobiliteit, (duurzame) energie en Smart Industry.
Met de beschikking over eigen productiefaciliteiten heeft IIME ook ruimte voor eigen projecten en producten. Zo zijn bij IIME de volgende producten al gerealiseerd de HAN Solarboat, de draagvleugel zeilboot “Flo1” en de drone “Sharky”.

Functieomschrijving
Als stagiair(e) ben je werkzaam op de communicatieafdeling van IIME. Je zult samen met young professionals de communicatie en media uitingen van IIME en collega bedrijven QConcepts en Aeronamics (internationaal) verzorgen. De werkzaamheden zijn zeer divers, van het onderhouden van de social media kanalen en websites tot het mede organiseren en realiseren van diverse evenementen om jongeren te enthousiasmeren voor techniek. Daarnaast verzorg je de communicatie voor de HAN Solarboat waar je je skills ook inzet om sponsoring te krijgen én je bent het visitekaartje van het bedrijf.  Als kers op de taart ga jij aan het einde van jouw stage mee naar een solarboat race in Monaco! Kortom; een afwisselende stage waar geen dag hetzelfde is!

Vaardigheidseisen
– Je volgt een (internationale) HBO opleiding gerelateerd aan marketing en communicatie;
– Jij bent in staat zelfstandig te werken;
– Jij bent een organisator met goede communicatieve vaardigheden;
– Jij neemt initiatief en bent flexibel;
– Jij bent thuis in social media en schrijven voor het web.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en C.V. naar Leonie Dijkhof: info@iime.nl. Voor vragen kun je ook contact met haar opnemen via 06-23646571. Uitgebreide informatie over IIME is te vinden op www.iime.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.