Wij stellen voor: Loes Brijker

Vanaf 2014 wordt IIME al door werkgeversvereniging VNO-NCW ingeschakeld om de communicatieactiviteiten van de MKB Energy CheckUp in te vullen. VNO-NCW heeft IIME gevraagd om ook de uitrol  van de Gelderse Aanpak en branchegerichte aanpak te verzorgen en daarom komt Loes ons versterken! Klik hier om meer te lezen over de MKB Energy CheckUp.

Dit is Loes.

Loes

Loes

Na het behalen van mijn HBO diploma ben ik gaan werken bij het kenniscentrum Experience van Hospitality Business School als beleidsmedewerker binnen het project ´Samen Gastvrij in Overijssel´. Hier schakelde ik tussen ondernemers en onderwijs in de vrijetijdssector. Vanaf juni 2015 was ik de kracht achter vele communicatie uitingen en evenementen van de Strategische Board Stedendriehoek op zowel strategisch als operationeel niveau. Hier moest ik schakelen en makelen tussen zowel ondernemers en onderwijs als de overheid om de regio Stedendriehoek te profileren als Cleantech Regio. Voornamelijk actief op de thema’s energietransitie, profilering en human capital.

 

In een wereld waar strategie en innovatie prominente plekken hebben in het werkveld wilde ik mij verder ontwikkelen doormiddel van een masteropleiding. Deze volg ik deeltijd naast mijn baan op het gebied van Managementwetenschappen, met als specialisatie Strategie en Innovatie.

Vanuit mijn opleiding en werkervaring zal ik me voornamelijk bezig houden met frisse, creatieve en rake marketing en communicatie omtrent de MKB Energy CheckUp. Door ervaring in het samenwerken met ondernemers en VNO-NCW en bestuurssensiviteit ben ik twee dagen in de week te vinden in Den Haag om de branchegerichte aanpak uit te rollen.

Ik ben, met een diploma in Eventmanagement, ook zeker niet vies van het organiseren van evenementen en zal mijn ervaring en kunde in het organiseren dan ook zeker in zetten wanneer nodig.