Luuk en Esther

Nieuw: LUUK AMBROSIUS EN ESTHER VAN DE POL.

“IIME richt zich op ontplooiing van (leerwerk)studenten en het ontwikkelen van technologie.”

Deze week zijn er dan ook twee nieuwe studenten gestart met hun afstudeeropdracht en stage bij IIME.

Luuk Ambrosius is deze week gestart met zijn afstudeeropdracht voor de opleiding Elektrotechniek aan de Hogeschool van Utrecht (HU). Vanaf kleins af aan houdt techniek hem al bezig. Bij IIME komt het kleine jongetje in hem naar boven doordat hij mag werken aan hét speelgoed, namelijk de drone ‘Sharky’. De aankomende 20 weken gaat Luuk zich bezighouden met het ontwikkelen van een landingssysteem waarbij de ‘Sharky’ verticaal moet landen op een landingsplek die gedetecteerd wordt door een camera.

Het ontwikkelingsproces vindt hij interessant en hij hoopt dan ook bij prototyping terecht te komen.

Esther van de Pol is een derdejaars International Business and Languages (IBL) studente aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Deze week is ze begonnen met haar stage bij IIME.

Hier zal ze met name de communicatie gaan verzorgen voor de verschillende projecten binnen het bedrijf. Haar begeleidster, Leonie Dijkhof, is een oud IBL-studente en weet als geen ander wat haar studie inhoudt. Dit was dan ook een van de punten die Esther aansprak: een begeleidster als “vreemde eend in de techniekwereld” (aldus Leonie) met dezelfde studieachtergrond.

Het onderzoek dat verricht zal worden heeft te maken met de foiling experience van de flo1;  het vliegen over het water met de zeilboot.