Het is weer zover: nieuwe studenten bij IIME

Sinds begin september zijn er weer een aantal nieuwe studenten begonnen bij IIME. Ook verwelkomen we deze periode een hoop dames met een technische achtergrond! Hierbij stellen we de studenten aan je voor.

Caren, Smart Industry aan het Graafschap College

Caren is begonnen bij IIME vanuit haar interesse voor het zeilen en zal zich tijdens haar stageperiode bezighouden met het ontwikkelen van een app voor de HAN Solarboat. ‘’Door middel van de app kunnen mensen op het land de boot volgen en daarmee live data tracken, analyseren en verbeteren.’’ Het doel hiervan is om steeds weer de strategie aan te passen en te ontwikkelen.

Junn, Elektrotechniek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Junn is een bekend gezicht bij IIME, aangezien hij al eerder een project heeft gedaan voor de HAN Solarboat. Hij zal zijn stagetijd gebruiken om de elektrische systemen van de HAN Solarboat verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan een ledd-buzzer, die het team laat merken wanneer de HAN Solarboat daadwerkelijk aan staat. Maar daarnaast ook een elektronisch systeem om de hoek van de draagvleugels te verstellen.

Kirsten, Product engineering aan het Graafschap College

Kirsten is nieuw bij IIME. Ze komt elke dag met haar autootje uit Rekken en loopt met collega Martijn van Qconcepts mee. Kirsten voert diverse werkzaamheden uit in de werkplaats en ze zorgt dat de frees machine en de 3D printer blijven draaien. Op kantoor voert ze ook voorbereidende werkzaamheden voor in de werkplaats uit, zodat het assembleren in de werkplaats soepeltjes verloopt!

Charell, Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Charell is ook nieuw bij IIME en is een geboren en getogen Achterhoekse! Ze zal iedere maandag aanwezig zijn bij IIME. Daarbij zal Charell zich tijdens haar stageperiode bezighouden met alle online- en offline werkzaamheden voor Qconcepts. ”Ik ga vooral bezig met het optimaliseren van de online kanalen van Qconcepts en de online vindbaarheid vergroten.”

Projectgroep engineering

Naast stagiairs hebben we bij IIME ook een nieuwe groep van maar liefst 9 studenten van verschillende opleidingen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) die zich de komende stageperiode zullen ontfermen over verschillende opdrachten gerelateerd aan de HAN Solarboat. Ze werken in een multidisciplinair team en deze projecten zullen vraagstukken bevatten omtrent de waterkoeling van de HAN Solarboat, optimaliseren van de trailer, temperatuur sensor van de motor en werkzaamheden aan de DC-DC converter. De maar liefst 9 tweedejaars engineering studenten zullen hier mee bezig gaan.

Wij zijn erg enthousiast over onze (nieuwe) stagiaires en kijken ernaar uit om het komende halfjaar met ze samen te werken. Wij wensen hen veel succes de komende tijd!