De laatste stagedag!

Voor de stagiair(e)s van IIME en QConcepts is de laatste stagedag aangebroken. Koen Menno en Justin startten hun stageperiode in februari en hebben een half jaar stagegelopen. Terwijl Laura en Jari hun stageperiode in april startten.  Een mooi moment voor IIME om samen met hen terug te blikken op hun stageperiode.

Veel nieuwe gezichten

Het was voor het team van IIME een periode met veel nieuwe gezichten die allen hun steentje hebben bijgedragen aan de werkzaamheden van IIME en QConcepts. “De eerste weken is het altijd even aankijken hoe alles gaat lopen maar na een week of twee was al snel te zien dat de stagiaires hun draai hadden gevonden”, Leonie (Algemeen Manager IIME).

Een veelzijdig en enthousiast team                            

“Het was een leuke en leerzame periode”, merkt Menno (student Mechatronica) op. Tijdens zijn stage heeft Menno o.a. een ontwerp gemaakt van een CNC-freesmachine en bijgedragen aan de ontwikkeling van de Flo1. Terwijl stagiair Koen zich juist weer richtte op de communicatie en coördinatie van IIME en de HAN Solarboat.

“Ik heb gewerkt in een gezellig team met veel jongen mensen”, aldus Jari (student Smart Industry).

Justin en Menno hebben afgelopen woensdag hun assessment succesvol afgesloten, wij wensen hen veel succes met het vervolg van hun carrière. Het wordt straks wel leeg bij IIME als alle stagiair(e)s klaar zijn met hun stage. Vanaf september wordt het team echter alweer versterkt met een aantal nieuwe studenten.

Van links naar rechts: Koen, Jari, Laura, Justin & Menno

Sfeerimpressie van de stagiair(e)s tijdens hun stage