Vier nieuwe studenten komen deze periode IIME versterken. De studenten volgen verschillende opleidingen op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) of het Graafschap College.  Door de verschillende richtingen van de studenten kunnen zij IIME op hun eigen manier verder helpen. 

Studenten Werktuigbouwkunde 

Deze week zijn Teun en Mart, beide studerend aan de HAN, gestart bij IIME. Teun is derdejaarsstudent werktuigbouwkunde aan de HAN en gaat een testplatform voor een draagvleugelsysteem ontwerpen en maken. Mart is ook derdejaarsstudent werktuigbouwkunde aan de HAN en gaat een ontwerp verzinnen voor een draagvleugelconcept. Dit sluit nauw aan bij de activiteiten van moederbedrijf QConcepts, daarom zal Mart vaak samenwerken met de collega’s aan die kant van het kantoor.

Een nieuwe communicatiestagiair

Op dit moment is Thijs onze nieuwe marketing- en communicatiestagiair. Hij zit in het derde jaar van de opleiding Communicatie aan de HAN. Hij gaat zich richten op de communicatie- en mediauitingen van IIME. De website, social media kanalen onderhouden en het bijwonen van evenementen zijn de hoofdtaken waar Thijs ons mee komt versterken.

Smart Industry

Jelmer volgt de opleiding Smart Industry aan het Graafschap College in Doetinchem. Smart Industry is een nieuwe technologische opleiding en houdt zich bezig met ICT, engineering en applicatieontwikkeling. Jelmer gaat zijn collega’s de komende tien weken ondersteunen en maakt voor IIME verschillende dashboards, planningen en big-data analyses.

Wil jij ons blijven volgen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook, LinkedIn of Instagram

Deel uitmaken van IIME?
Kijk bij vacatures om op de hoogte blijven van stageplekken of stuur een open sollicitatie.