Nieuwe stagiaire en stagiair aan de slag!

Afgelopen periode heeft Max met veel plezier stage gelopen bij IIME. Max volgt de nieuwe opleiding Smart Industry op het Graafschap college te Doetinchem. Met deze opleiding leer je programmeren in verschillende talen, je leert om te gaan met embedded systems en je leert alles over het aansturen van slimme apparaten.

Data ophalen

Max heeft van 5 februari tot 20 april stage gelopen bij IIME. “Ik heb bij IIME werkzaamheden verricht die te maken hebben met het ophalen van data.” Een voorbeeld hiervan is dat Max de informatie die mensen in een online contactformulier zetten weergeeft in het interne CRM-systeem van IIME. “Dus wanneer er iemand iets bestelt met mijn formulier moet er een melding in het CRM-systeem komen en dan moet die bestelling worden verwerkt.”

Twee nieuwe stagiaires

Aankomende week komt er een nieuwe Smart Industry stagiair genaamd Jari het werk van Max overnemen. Tevens komt Laura uit de opleiding middenkader Engineering stage lopen bij IIME, beide studenten komen van het Graafschap college. Wij kijken wederom uit naar een fijne samenwerking met enthousiaste studenten.

Wil jij ons blijven volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Deel uitmaken van IIME?

Per september 2018 zijn wij weer op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als stagiair(e) of afstudeerder bij IIME. Open sollicitaties worden door IIME natuurlijk altijd op prijs gesteld. Kijk bij vacatures voor een plek binnen IIME of stuur een open sollicitatie.