EEN ONMISBAAR COMMUNICATIESYSTEEM!

IIME heeft in samenwerking met Aeronamics en het HAN Solarboat team een mooie slag geslagen op het gebied van communicatie. Er zijn namelijk verschillende communicatiesystemen aangeschaft met bijbehorende hoofddeksels. Deze communicatiesystemen zijn niet alleen uiterst innovatief maar ook nog eens makkelijk in gebruik. De communicatiesystemen van Forward WIP zijn via ons te bestellen voor een scherpe prijs. 

Het is voor een zonneboot team van groot belang dat het team goed kan communiceren met de piloot gedurende een race. Met de aanschaf van het communicatiesysteem dat te bestellen is via IIME zal de communicatie met de piloot goed verlopen.

Waarom is het systeem een MUST HAVE?

* verbinding tot wel 800 meter

* verbinding met een mobiele telefoon

* handsfree contact

* draadloze muziekfunctie

Niet alleen voor zonneboot teams is deze innovatieve communicatieset (zie onderstaande afbeeldingen) onmisbaar. Ook voor zeilers of andere watersportrecreanten is deze communicatieset een ideale oplossing voor communicatieproblemen op het water door het gebruiksgemak van de set. De uitstekende werking en de scherpe prijs die gehanteerd wordt voor het product maakt de aanschaf van de communicatieset aantrekkelijk.

Black Wipper helmet & communication sets

Heeft u interesse in de communicatieset of wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van communicatie op het water? Neem dan contact met ons op via Info@hansolarboat.nl of info@iime.nl