Stagiair IIME gaat het nieuwe HAN Solarboat team coördineren

Het team van de HAN Solarboat krijgt een aantal nieuwe impulsen, internationale impulsen zelfs. Zo kan het HAN Solarboat team weer mee te strijden om een felbegeerde podiumplaats. Koen, stagiair marketing & communicatie bij IIME, neemt de coördinatie van de HAN Solarboat op zich. Het team is uitgebreid met een aantal studenten en zal er alles aan doen om in mei vliegend aan de start te verschijnen.

Photon de HAN Solarboat

Nieuwe teamleden

Het team is niet alleen uitgebreid met projectcoördinator Koen, er zijn tevens een aantal buitenlandse studenten en een student van een andere hogeschool bij het team aangesloten. Dan (Litouwen), Suat (Vietnam) en Kaveesha (Sri Lanka) zullen zich focussen op het inbouwen van het nieuwe, modulaire elektrische systeem! Wouter-Jan studeert luchtvaarttechnologie en komt tevens met veel enthousiasme het team versterken. Gisteren heeft de eerste echte meeting van het nieuwe HAN Solarboat team plaatsgevonden. Het was een gezellige en informatieve avond die veel beloofd voor de toekomst van het HAN Solarboat team.

Voorbereidingen op het nieuwe raceseizoen

Zowel bij IIME als op de HAN is er ruimte gecreëerd voor de teamleden om aan de HAN Solarboat te werken. Het HAN Solarboat team gaat samen flink aan de slag om de Photon op tijd vaarklaar te krijgen voor de eerst aankomende race in Akkrum. Zo zal alle elektronica opnieuw worden bekabeld en ingebouwd worden in de boot. Ook het stuursysteem zal worden veranderd. Wanneer deze aanpassingen gereed zijn zal het team zich gaan focussen op het ultieme doel van het team: vliegen over water met draagvleugels.

Wil jij ook bijdragen aan dit project?

Neem contact op met Koen via info@hansolarboat.nl

Benieuwd naar andere projecten binnen IIME? Bekijk dan eens ons projectoverzicht