Wij zijn te zien op de Bèta- en Techniekdag

In maart begint het Innovatiefestival 2018 Achterhoek en wij zijn binnenkort terug te vinden op het Innovatiefestival 2018 Achterhoek. Wij staan namelijk met onze stand op zowel de Bètadag als de Techniekdag. Tijdens het festival worden bedrijven, onderwijsinstellingen en studenten met interesse voor Smart Industry bij elkaar gebracht. Voor ons is het een mooie kans om te laten zien wat wij te bieden hebben en om leerlingen te enthousiasmeren voor techiek!

Bètadag 14-3-2018

Op de Bètadag laten wij zien aan de HAVO/VWO bovenbouw en MBO niveau vier studenten wat wij als bedrijf kunnen bieden aan hen als studenten. Wij presenteren hier tevens onze productinnovaties op het gebied van duurzame energie en mobiliteit. De Bètadag is een belangrijke dag om de studenten een goed inzicht te geven in het carrièreperspectief in de Achterhoek.

Techniekdag 17-3-2018

Met onze stand op de Techniekdag richten wij ons meer op de jongeren in de leeftijd t/m 14 jaar. Wij willen de jongeren op deze dag namelijk in aanraking brengen met techniek en enthousiasmeren voor techniek. Wij zijn al druk in de weer voor de Techniekdag zodat de jongeren bij onze stand hun eigen project kunnen maken.

Welk project de jongeren gedurende de Techniekdag gaan maken is binnenkort te zien op onze website.

Wil jij ons blijven volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Benieuwd naar het project van de Techniekdag en onze aankomende events?

Houdt ons dan goed in de gaten en volg ons op bovenstaande kanalen om up to date te blijven.